Registrat al Diari de Badalona

Juan Carlos Ramos renuncia a les seves delegacions relacionades amb La Mina

Javier Torres - 26/06/2017
Ple d'aquest dilluns / Radio La Mina

El regidor Juan Carlos Ramos deixarà de ser el responsable polític del govern al barri de La Mina, al Consorci de La Mina i a l'empresa pública Pla de Besòs. Investigat des de la passada setmana arran d'un operatiu al barri contra una organització criminal, Ramos ha defensat aquest dilluns al Ple municipal la seva innocència i ha posat els seus càrrecs a disposició del govern, i els càrrecs orgànics a disposició del PSC.
 
Tot i que diferents membres de l'oposició apunten que durant la sessió plenària no va quedar gaire clar la conclusió de tot plegat, fonts del govern esclareixen que l'alcalde Joan Callau ha acceptat la renúncia de les delegacions vinculades directament amb el cas que s'investiga judicialment i que cerca una suposada relació entre Ramos i un clan de La Mina. La investigació vol determinar si han existit desviament de fons públics destinats a la vigilància de pisos buits als barris.
 
Ramos mantindrà, doncs, les seves delegacions a Esports i Cultura, a l'espera del que dictamini el jutge. Des del seu entorn apunten que el regidor se centrarà aquests dies en la defensa de la seva innocència, abans de testificar als jutjats el proper 4 de juliol.

Afegeix el teu comentari