Registrat al Diari de Badalona

Jornada de la Salut per conscienciar sobre hàbits saludables i visibilitzar l'osteogènesi imperfecta

Manel Expósito - 02/05/2018
Foto: arxiu
La Plaça de la Vila serà aquest cap de setmana l'epicentre adrianenc en matèria de salut

La Plaça de la Vila serà aquest cap de setmana l'epicentre adrianenc en matèria de salut. El dissabte 5 de maig se celebrarà la XVIII Jornada de la Salut i diumenge una trobada per donar a conèixer l'osteogènesi imperfecta.

Durant la primera jornada, els ciutadans i ciutadanes es podran informar sobre hàbits de vida saludables, conèixer alguns aspectes de l'estat de la nostra salut, fer tallers per a adults i infants i participar en la donació de sang del Banc de Sang i Teixits. Diversos professionals i voluntaris de centres sanitaris i associacions estaran a disposició de les persones que s'hi apropin per aconsellar-les i atendre les seves consultes, a la pl. de la Vila, d'11 a 14 h.

En el marc de la Jornada també s'organitzarà la xerrada "L'alimentació per a un envelliment sa i actiu", que tindrà lloc a la Biblioteca de Sant Adrià, el dimarts 8 de maig, a les 18 h, a càrrec de la dietista de la Fundació Hospital l'Esperit Sant, M. Carme Sánchez.

El dia 6 de maig serà el torn del Dia Mundial de l'osteogènesi imperfecta. Durant el matí es podrà conèixer de primera mà els símptomes d'aquesta malaltia i les conseqüències que comporta per la nostra salut. Amb la Fundació AHUCE (Associació Ossos de Cristall d'Espanya), els adrianencs tindrà un múltiple d'activitats i l'oportunitat d'indagar i tenir un millor coneixement sobre l'osteogènesi.

Afegeix el teu comentari