Registrat al Diari de Badalona

Intervinguda la Residència Sant Adrià per manca d'equip directiu

Ángela Vázquez - 31/03/2020

 
El Departament de Treball i Afers Socials ha intervingut la Residència Sant Adrià en considerar que l'equip directiu del centre "ha renunciat a les seves obligacions".
 
De les 20 persones que hi viuen, 14 tenen símptomes de coronavirus i les altres sis estan aïllades a l'àrea de centre de dia per evitar contagis. Segons el departament, hi ha una manca de professionals a la residència, no s'han pres "suficients mesures d'aïllament" i no hi ha "direcció tècnica ni responsable higiènico-sanitària". Per a l'executiu això demostra que l'actual direcció "no pot seguir gestionant el centre".
 
La Fundació Consorci Salut i Social asumirà provisionalment la gestió del centre i la seva direcció, a més d'aportar la dotació de personal necessària.
 
Famílies desinformades
Alguns familiars de les persones internades dins la Residència asseguren que la informació facilitada pel Centre és escassa o, fins i tot, inexistent. "No sabíem quin era el número d'afectats o a quants havien aïllat. Tenim un grup de whatsapp, però és molt caòtic", comenten a aquest Diari alguns d'aquests familiars.
 
Fa pocs dies vam poder veure a la UME desinfectant la mateixa Residència per considerar-la una zona de risc i també de focus del coronavirus.

Afegeix el teu comentari