Registrat al Diari de Badalona

Fotodenúncia

 • Jeringuillas en los encantes

  07/05/2016

  Los paradistas del mercado ambulante de Sant Adrià se encontraban con este panorama este martes por la mañana en algunos puntos del espacio bajo la C-31, en la frontera con Badalona. "Las condiciones de salubridad con las que tenemos que trabajar empeoran cada día más", se quejaba uno de ellos, cuando nos hacía llegar la fotografía.

 • Un possible punt negre per als vianants a l'avinguda Pi i Maragall

  09/14/2015

  Un lector del Diari de Sant de Adrià ens envia aquesta fotodenúncia de l'avinguda Pi i Maragall i ens parla que es tracta d'un punt negre per als vianants. Assegura que moltes vegades els veïns han d'esperar una eternitat per a que un conductor s'aturi al pas de vianants, ja que acostumen a passar a una velocitat superior a la marcada, quan els vianants són els que tenen preferència per poder travessar el carrer.

 • Un pas de vianants poc senyalitzat

  07/02/2012

  2/07/2012. Prego a qui pertoqui que pintn totalment, amb més franges, el pas de zebra per a vianants que hi ha al costat de la parada de metro d'Artigues-Sant Adrià. Cada dia, matí, tarda o vespre, el creuen centenars de persones i de vehicles i algún, perquè no veu prou línies al terra o perquè no coneix la zona, ha donat més d'un ensurt a alguna persona. No crec que costi res pintar molt millor el pas. Així ens podríem estalviar algun disgust. Gràcies. Emili Graupera.