Registrat al Diari de Badalona

En llibertat amb càrrecs el regidor Juan Carlos Ramos

Agències / Javier Torres - 20/06/2017
Ramos, al darrer ple municipal

El regidor Juan Carlos Ramos, detingut aquest dilluns al matí acusat d'haver desviat diner públic destinat a la contractació de la vigilància privada dels blocs de pisos buits del barri de la Mina, ha quedat en llibertat amb càrrecs.
El responsable del barri de la Mina i de la regidoria de Serveis a les Persones va estar tot el matí de dilluns amb els Mossos d'Esquadra mentre escorcollaven el seu departament i requerien documentació que es van endur. Ramos haurà de comparèixer als jutjats de Badalona el proper 4 de juliol, segons ha avançat l'ACN.
En el marc de l'operació també estan sent investigats el gerent del Consorci de la Mina, Juan Luís Rosique, i dues persones més vinculades a empreses de seguretat privada. El cas es desprèn de l'operació policial contra el tràfic de drogues que ha tingut lloc aquest dilluns al barri.
El cap d'una organització criminal de la Mina hauria realitzat altres activitats delictives de manera paral·lela, a banda del tràfic de drogues, i és en aquestes en les que haurien participat el regidor del PSC i el gerent del Consorci. L'Ajuntament ha expressat plena confiança en la justícia i es reserva l'opció de prendre mesures contra Ramos i Rosique en funció de l'evolució dels fets.

Afegeix el teu comentari