Registrat al Diari de Badalona

Els Mossos desmantellen un punt de venda de drogues al carrer Venus de La Mina

Redacció - 18/03/2014

Els Mossos d’Esquadra han realitzat un operatiu policial que ha permès el desmantellament d’un punt de venda de droga a la localitat de Sant Adrià del Besòs. A l’operatiu han participat efectius de Badalona i Sant Adrià així com membres de la Unitat Canina.
 
S’han detingut cinc persones, tres homes i dues dones, d’edats compreses entre els 25 i els 61 anys i veïns de Sant Adrià del Besòs, per un presumpte delicte contra la salut pública en la vessant del tràfic de drogues. Entre els detinguts hi hauria un matrimoni i una mare i el seu fill.
 
La investigació es va iniciar a finals del passat mes de gener, quan els agents van tenir constància de la possibilitat que al barri de La Mina podria existir un punt de venda de cocaïna i heroïna.
 
Els investigadors van portar a terme un seguit d’accions que van permetre verificar aquesta hipòtesi i determinar els domicilis, en concret tres diferents del carrer Venus. En dos dels domicilis s’efectuava la venda directa de la droga i en el tercer tenia lloc l’emmagatzematge de la substància.
 
L’entrada als tres domicilis es va realitzar de matinada i va permetre detenir quatre de les cinc persones implicades a l’operació, el cinquè es va poder localitzar a la ciutat de Barcelona a l’endemà i també va resultar detingut.
 
Ens els domicilis es va trobar cocaïna en roca (uns 13 grams), 62 dosis o “paperines” de la mateixa substància ja preparades per a la seva distribució, així com altres elements relacionats amb el delicte contra la salut pública: balances, substàncies per tal d’adulterar la droga, plàstics per fer els embolcalls de les paperines, uns 1.600 euros en efectiu fragmentat en bitllets de 10, 20 o 50 euros i  una pistola simulada.
 
Els detinguts van passar a disposició judicial el passat 6 de març davant el Jutjat en funcions de guàrdia de Badalona, el qual va decretar presó provisional per una de les detingudes i llibertat amb càrrecs per la resta. Es dóna la circumstància que la dona que va ingressar a presó acumulava diversos antecedents per fets similars.

Afegeix el teu comentari