Registrat al Diari de Badalona

Els millors equips Infantils del país es citen al torneig 'Ciutat de Sant Adrià'

Manel Expósito - 25/04/2018
Foto: UBSA
El prestigiós torneig infantil Ciutat de Sant Adrià arriba a la seva onzena edició

El prestigiós torneig infantil Ciutat de Sant Adrià arriba a la seva onzena edició amb una projecció en constant creixement. El campionat adrianenc agrupa les millors pedreres de tot el país i es considera un dels millors torneigs nacionals a tot l'Estat.

El retorn del Real Madrid serà un dels grans al·licients en un torneig que arrencarà aquest divendres 27 d'abril i es tancarà diumenge 29. En aquesta ocasió els equips que competiran per guanyar el torneig seran: CB Joventut de Badalona, FC Barcelona Lassa, Real Madrid Baloncesto, ICL Manresa, UCAM Murcia, Stadium Casablanca, CB Gran Canària i Unió Bàsquet Sant Adrià.

Els grups són els següents: FC Barcelona, CB Gran Canaria, Stadium Casablanca i ICL Manresa grup A, i Real Madrid, Unió Bàsquet Sant Adrià, Joventut de Badalona i UCAM Murcia, grup B. El derbi veïnal entre Penya i UBSA serà el primer partit, divendres a les 19h a la pista Polidor.

A més a més, el torneig gaudirà d'un concurs de triples diumenge a les 12:30h. La final es disputarà a les 13:15h entre els campions de cada grup.

Afegeix el teu comentari