Registrat al Diari de Badalona

Els comerciants de la Mina celebren el seu Nadal

Redacció - 24/12/2020

El comerç local està passant per un dels seus pitjors moments en aquesta pandèmia. Des de cada ciutat del món s’insta a la ciutadania perquè compri aquest Nadal a les botigues de barri, les de tota la vida. A Sant Adrià no som menys i, en concret, a la Mina s’està fent tot el possible per promocionar el consum de proximitat.
 
Concurs d’aparadors
 
Aquesta iniciativa , impulsada des del Consorci, és una de les tantes campanyes que es realitzennnnal llarg del any i que volen donar a conèixer el comerç de proximitat. “La campanya de Nadal és una de les més efectives”, comenta a aquest Diari la Marisol Abril, tècnica del Consorci encarraga del projecte. “Volíem dissenyar una campanya on s’involucressin els comerciantsi aquesta ja s’ha consolidat. L’any passat vam tenir molt bona acollida i és molt esperada pels clients per l’animació nadalenca que porta”, explica la Marisol.
 
Aquest any, però la Covid també hi actua, ja que la situació econòmica no és bona al barri i això ha provocat un desencant general. S’han presentat menys comerciants, però des del Consorci s’espera que la iniciativa cridi tant l’atenció i tingui tan bona acollida com el primer any.

Afegeix el teu comentari