Registrat al Diari de Badalona

El Sant Gabriel no fitxarà: el planter és l’aposta

Bernat López
El primer equip té jornada de descans I Foto: StGabriel.
La marxa de Marta Villarejo i la lesió de llarga durada d’Alba García obren la porta a diverses jugadores del filial i del Juvenil-Cadet.
Carlos Romero: "En els tres partits que porto al capdavant del primer equip ja he comptat amb Andrea Perera i Lupe Martínez, del filial, i amb Alba Arija, del Juvenil-Cadet".

12/02/2016 – La marxa de Marta Villarejo i la lesió de llarga durada d’Alba García obren la porta a diverses jugadores del filial i del Juvenil-Cadet.
 
Ja es va poder veure el dia de la presentació oficial del club, però ara queda novament reafirmat. El Sant Gabriel vol que les seves categories femenines de formació creixin encara més i és per això que l’entitat ha decidit no buscar cap reforç malgrat les baixes de dues jugadores de la primera plantilla.
 
Marta Villarejo, l’única supervivent del grup de la Superlliga al costat d’Helena Serrano, deixa el Santgra després de no comptar amb gaire continuïtat a causa de les lesions.
 
A més, després de molts mesos lesionada, Alba García ha passat pel quiròfan per tal de solucionar el trencament del lligament creuat anterior de la cama dreta sofert el passat 27 de setembre.
 
Aquesta intervenció la mantindrà de baixa fins la temporada vinent, ja que el procés de recuperació s’allargarà durant diversos mesos (entre quatre i sis). Tot i els contratemps, el Sant Gabriel no sortirà al mercat.
 
“No incorporarem a cap jugadora. Tirarem del planter, ja que disposem de dos grans equips: el filial i el Juvenil-Cadet. Comptem amb uns grans fonaments i la primera plantilla es reforçarà amb les jugadores més joves”, afirmava Carlos Romero a aquest diari.
 
“De fet, en els tres partits que porto al capdavant del primer equip ja he comptat amb Andrea Perera i Lupe Martínez, del filial, i amb Alba Arija, del Juvenil-Cadet”, afegia el tècnic de la primera plantilla, tot reafirmant la seva confiança en la base.
 
Cap de setmana de seleccions
 
Des d’avui, les seleccions femenines sub16 i sub18 de Catalunya disputen a Vilanova i la Geltrú la segona fase del campionat d’Espanya. La Rioja i Cantàbria són els rivals dels dos combinats catalans, els quals compten amb la presència de tres jugadores del Sant Gabriel: Elena Julve i Alba Arija reforcen la sub16 i Guadalupe Martínez la sub18. 

Afegeix el teu comentari