Registrat al Diari de Badalona

El Sant Gabriel es queda sense copes

Bernat López
El Sant Gabriel no ha pogut revalidar el títol I Foto: José Carrera.
El club no va poder guanyar la Sant Gabriel Cup 2014 amb cap dels quatre equips que hi van participar, ja que l’únic que va arribar a la final va ser l’Aleví A.
L'Aleví A adrianenc va ser subcampió, l’Infantil A tercer classificat, l’Aleví B quart i l’Infantil B cinquè.

07/07/2014 – El club no va poder guanyar la Sant Gabriel Cup 2014 amb cap dels quatre equips que hi van participar, ja que l’únic que va arribar a la final va ser l’Aleví A.
 
No va poder ser. L’Espanyol (Aleví) i l’Añorga (Infantil) es van proclamar campions del torneig anual que cada temporada organitza el Santgra un cop finalitzades les competicions oficials.
 
En categoria Aleví, el Sant Gabriel va aconseguir classificar-se per la final de la Cup, però no va poder revalidar el títol sumat la temporada passada. Les blaves van disputar un gran partit contra l’Espanyol i el trofeu es va decidir a la tanda de penals (0-0).
 
El conjunt blanc-i-blau va afinar més la seva punteria i es va imposar per un balanç final de 6 a 5. Paula Jiménez (Espanyol) va ser designada millor jugadora de la Sant Gabriel Cup. El pitxitxi se’l va endur Lucía Cuadras, del Bonaire, amb 6 gols, mentre que el ‘Zamora’ va ser per la portera espanyolista Lucía Hernández (0 gols encaixats).
 
La final Infantil la van protagonitzar l’Añorga del País Basc i l’Espanyol, i en aquesta ocasió la glòria va caure al cantó basc (3-1), després d’eliminar al Sant Gabriel en semifinals (5-2).
 
Marta San Adriá, de l’Añorga, es va endur el trofeu de ‘MVP’ del torneig, Paula Sánchez (Sant Gabriel) va ser la màxima golejadora amb 6 dianes i Laia Guilabert, també del Santgra, la portera menys golejada amb només dos gols encaixats.
 
En el global de la competició, l’Aleví A adrianenc va ser subcampió, l’Infantil A tercer classificat, l’Aleví B quart i l’Infantil B cinquè. 

Afegeix el teu comentari