Registrat al Diari de Badalona

El Primavera Sound es posposa fins a agost

Ángela Vázquez - 31/03/2020
Imatge d'Àlex Garcia

 
La organització del Primavera Sound, un dels festivals més coneguts a nivell mundial i que es celebra cada juny a la ciutat de Barcelona, concretament al Port Fòrum de Sant Adrià, ha anunciat un canvi de data per aquesta crisi sanitària que estem vivint: aquest es viurà del 26 al 30 d'agost, en comptes del 3 al 7 de juny. Les entrades ja adquirides continuaran sent vàlides.
 
La decisió, presa en coordinació amb la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Barcelona i el de Sant Adrià de Besòs, afecta a un cartell on estan confirmats originalment Lana Del Rey, Massive Attack, Bikini Kill, Chromatics, The National, Bad Bunny, The Strokes, Kacey Musgraves o Tyler, the Creator, entre molts altres.
 
La celebració del Primavera Sound penjava d'un fil després d'agreujar-se la situació a Espanya per l'epidèmia del Covid-19 i els seus organitzadors es mantenien en silenci però expectants davant l'evolució de la crisi sanitària. Davant l'escenari de restriccions imposada per les autoritats a la celebració d'espectacles públics i a la lliure circulació de persones, l'organització considera que la situació dificulta i impossibilita als artistes anunciats la participació en el festival.
 
La organització assegura, a més, que quan acabi el decret de l'estat d'alarma, s'ampliarà la informació.

Afegeix el teu comentari