Registrat al Diari de Badalona

El Port Fòrum acull part del Circuit Festival

Ángela Vázquez - 10/08/2019
El Go Beach Club, 4.000 m2

 
Barcelona torna a celebrar, un any més, el festival dedicat a la comunitat LGTBIQ: el Circuit Festival.
 
Dijous 8 per la nit, aquest esdeveniment va arrencar amb una festa de benvinguda al Poble Espanyol. Els diferents actes, però, s’aniran succeint durant 10 dies més, fins el 18 d’agost i a diferents punts de la ciutat.
 
Diferents artistes com Sagi Kariv, Phil Romano o Micky Friedmann actuaran durant aquests dies i també hi haurà lloc per al pla cultural: el públic assistent podrà visitar les exposicions El_Mal_Trato i Women’s Vision.
 
No obstant això, la cita més esperada, com cada any, serà el Water Park Day, el dia 14 d’agost, que se celebrarà al parc aquàtic d’Illa Fantasia de Vilassar de Mar.
 
Go Beach Club
 
Un dels espais que acollirà part del Circuit Festival serà el Go Beach Club, una discoteca de 4.000 m2 que va celebrar ahir, divendres, la seva obertura al Port Fòrum de Sant Adrià de Besòs. L’espai té capacitat per albergar fins a 1.500 persones i proposa diferents actes per les tardes dels dijous, divendres i dissabtes.
 
Una dècada del Circuit Festival
 
Va ser al 2008 quan Matinée Group va crear el concepte d’oci LGTBIQ a Barcelona. Des de llavors, ja porten 10 anys repetint el festival a la ciutat de la mà d’artistes i públic internacionals.
L’oferta lúdica i cultural, a més, es renova cada any i és possible gaudir d’espectacles i concerts per tota la ciutat de Barcelona.
 

Afegeix el teu comentari