Registrat al Diari de Badalona

El derbi, cap a Sant Adrià

Sònia Ribó
Foto: Femení Sant Adrià
Tot i no ser el millor partit del Sant Adrià, sempre van controlar el partit des de la defensa.
Al quart definitiu es va veure la millor versió de l'equip, amb el ritme i efectivitat habituals.
Les liles segueixen invictes i són colíders de grup amb l'Alcobendas.
La Lliga Femenina 2 també descansa aquest cap de setmana.

2/12/2014 - Les liles  guanyen el derbi català de la Lliga Femenina 2 contra el S.XXI i segueixen invictes després de 6 partits.
 
S’enfrontaven dos equips joves i amb talent  tot dos van notar la tensió dels derbis amb un inici de partit ple d'errors. La defensa del primer quart va fer que el Femení Sant Adrià acabés el primer quart amb un lleuger avantatge (9-13).
 
Al segon quart, va pujar el ritme i les de Jordi Vizcaíno, amb un joc més alegre i efectiu, van augmentar l’avantatge gràcies als triples.
 
Tot i no ser el millor partit de les liles, la defensa i la constància van fer que l’avantatge al descans fos de 8 punts (22-30).
 
A la represa, el s. XXI va pujar la intensitat en defensa i va obligar el Sant Adrià a jugar possessions llargues i llençar tirs precipitats.
 
Però l’equip va mantenir el control del partit gràcies a una sòlida  defensa. Tot i que van perdre el parcial van mantenir l’avantatge (34-40).
 
Al quart definitiu es va veure el millor Sant Adrià, amb el ritme i efectivitat habituals. Van superar la barrera psicològica dels 10 punts d’avantatge i el s.XXI ho va acusar.
 
Les liles van jugar amb tranquil·litat els últims minuts fins el 47-58 definitiu.
 
L’equip segueix invicte i manté el frec a frec amb l’Alcobendas al capdavant del grup B de la Lliga Femenina.
 
La competició també para aquest cap de setmana. El proper partit serà el dissabte 13 desembre a les 18h a casa contra el Múrcia.

Afegeix el teu comentari