Registrat al Diari de Badalona

Educació

L’emprenedoria cooperativa de les escoles, a prova

El programa Cultura Emprenedora a l’Escola (CUEME), impulsat per la Diputació de Barcelona, posarà a prova el pròxim dimarts 21 de maig les competències bàsiques dels alumnes de cicle superior prim

Comentaris: 0

L' Escola Catalunya guanya un premi a la First Lego League

Un grup d'alumnes de l'Escola Catalunya de Sant Adrià de Besòs han guanyat el premi de la nova edició de la First Lego League al Campus Diagonal-Besòs de la UPC.
 

Comentaris: 0

Comencen les jornades de portes obertes als centres educatius

28/02/2018 - Escoles i instituts comencen a rebre els pares per informar-los abans de començar les preinscripcions pel curs vinent.

Comentaris: 0

El sentiment blanc-i-blau de l’Escola Túrbula batega amb molta força

Un passadís extern uneix l’edifici de l’Escola Túrbula amb la Residència del futbol base del RCD Espanyol, espai llogat per part de l’escola al club ‘perico’.

Comentaris: 0

EDIST, primer centro adrianense acreditado en la formación en lenguas extranjeras por la UB

Edist, la primera escuela de idiomas de Sant Adrià del Besós, ha recibido el reconocimiento de l’Escola d’Idiomes Moderns de la Universitat de Barcelona (UB) por su calidad y metodología que combin

Comentaris: 0

El Parc del Campus de la UPC buscarà integrar encara més la universitat amb el seu entorn

A l’ecuador del curs universitari d’enguany a la Universitat Politècnica Campus Diagonal-Besòs de Sant Adrià, s’ha presentat  el conjunt d’actuacions que s’impulsaran aquest any i que el consolidar

Comentaris: 0

Nous estudiants de la UB analitzen La Mina amb periodistes i veïns

26/03/2018 - Comença la cinquena edició del projecte ‘Identitats i miralls’ sobre el tractament que els mitjans de comunicació fan del barri.

Comentaris: 0

Entitats i escoles de Sant Adrià participen en un concurs de robòtica al Campus de la UPC

05/02/2018 - La iniciativa dóna la oportunitat a nens i nenes desfavorides de viure un àmbit tecnològic al qual no tenen un accés molt senzill.

Comentaris: 0

La Generalitat, obligada a pagar per l’escola bressol de Sant Adrià

25/01/2018 - L’Ajuntament apunta a què hauria d’ingressar 295.100 euros que el Govern va deixar de transferir entre 2012 i 2014.

Comentaris: 0

Pàgines