Registrat al Diari de Badalona

Dues víctimes mortals i 19 ferits lleus en l'explosió a Montsolís

Ángela Vázquez - 11/03/2020
Imatge de Javier Rovira

 
Aquest matí els Bombers de Barcelona han localitzat el cos sense vida de la persona desapareguda ahir a l’explosió en una empresa de risc químic ubicada en el número 47 de Via Trajana, al districte de Sant Martí.
 
Aquest fet eleva a dues el número de víctimes mortals a causa de l’explosió.
 
Els equips han estat treballant durant tota nit per tal d’estabilitzar la zona i poder accedir al punt exacte on es va produir l’accident i localitzar al treballador desaparegut. La deflagració va passar quan es feien proves de pressió en un dipòsit buit. L'ona expansiva va ensorrar part de la planta dedicada a fabricar productes químics i va projectar restes cap a altres empreses del voltant.
 
Fins al lloc dels fets es van desplaçar dotacions de Bombers de Barcelona, de Guàrdia Urbana, del Cos dels Mossos d’Esquadra i unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques, que van atendre a 19 persones amb afectacions de diversa consideració i que ja han estat donades d’alta.
 
L’Ajuntament manté activat el Servei d’Urgències i Emergències Socials municipals per donar atenció psicològica a les persones afectades i als familiars de les víctimes.

Afegeix el teu comentari