Registrat al Diari de Badalona

Desarticulat un punt de venda de cocaïna i heroïna a La Mina

Redacció - 05/02/2014

Els Mossos d’Esquadra han efectuat una entrada judicial a un pis de Sant Adrià del Besòs que ha permès detenir dues persones per un presumpte delicte de tràfic de drogues i intervenir 78 paperines amb heroïna i cocaïna preparades per a la seva venda en forma de monodosis. Els detinguts són un home i una dona de 63 i 33 anys d'edat respectivament, veïns de Sant Adrià del Besòs.
 
Els agents havien tingut coneixement de la existència d'un pis al carrer Llevant, a La Mina, on s'estaria traficant amb drogues i es va realitzar una investigació minuciosa. Per tal de detenir les persones implicades es va sol·licitar un manament d'entrada i perquisició judicial a l'immoble que el jutjat va complimentar.
 
L'entrada judicial a l'habitatge es va efectuar el passat dilluns 27 de gener, i, a més de diferents unitats del cos, hi va participar la Unitat  Canina per tal d'efectuar la recerca de les drogues.
 
Es van intervenir 78 paperines de cocaïna i heroïna, uns 350 euros en efectiu i altres indicis relacionats amb el tràfic de drogues. En el moment d'entrar al pis els detinguts van intentar desfer-se de la droga i la van llençar a dins d'una sabatilla per la finestra, però agents que es trobaven al carrer assegurant l'operació van poder recuperar-la.
 
Els detinguts van passar a disposició judicial l'endemà de l'operació; va ser decretat llibertat amb càrrecs per a la dona i ingrés a presó per a l’home, que ja tenia antecedents per delictes contra la salut pública.

Afegeix el teu comentari