Registrat al Diari de Badalona

Debut brillant a Europa de l’Infantil dels Intrèpids Seitons: campions a Holanda

Bernat López
Els Seitons brillen a Holanda / Club.
L’equip del club adrianenc d’hoquei subaquàtic guanya el prestigiós torneig Pancake UWH Youth Tournament.

12/04/2017 – L’equip del club adrianenc d’hoquei subaquàtic guanya el prestigiós torneig Pancake UWH Youth Tournament.
 
Era la primera vegada que sortien d’Espanya per competir i el resultat no va poder ser més positiu. L’equip Infantil dels Intrèpids Seitons es va desplaçar als Països Baixos fa una setmana per participar en un torneig de nivell: el Pancake UWH Youth Tournament.
 
La competició, composta per dos formats U19 i U16, va enfrontar els Seitons amb tres equips britànics i cinc formacions holandeses. Cap d’aquests conjunts va ser capaç de derrotar al bloc de Sant Adrià.
 
A la ciutat de Dordrecht, seu de la competició, blaus es van proclamar campions invictes en la categoria U16, demostrant una superioritat realment increïble. Els Intrèpids Seitons disputarien fins a vuit partits, sumant ple de victòries, 68 gols a favor i cap en contra.
 
A banda de ser una experiència de vida, tot l’equip va demostrar estar capacitat per afrontar reptes de molta més entitat. De fet, el pròxim desafiament serà a casa, en el VI Open Infantil i Júnior Internacional Ciutat de Sant Adrià (13 de maig al Poliesportiu Besòs). 

Afegeix el teu comentari