Registrat al Diari de Badalona

Cristina Hurtado, del Femení Sant Adrià, es classifica per la Copa d’Europa amb la selecció espanyola 3x3

Bernat López
Cris Hurtado suma un nou èxit amb la selecció 3xe / FIBA.
Espanya queda subcampiona del preeuropeu jugat a la localitat francesa de Poitiers i obté el bitllet per la cita d’Amsterdam.

26/06/2017 – Espanya queda subcampiona del preeuropeu jugat a la localitat francesa de Poitiers i obté el bitllet per la cita d’Amsterdam.
 
El Femení Sant Adrià vol conquistar Europa amb una de les seves millors ambaixadores. Després de viure una gran experiència al Mundial 3x3 del 2016, competició on Espanya va causar sensació assolint el quart lloc i competint de tu a tu contra Estats Units, Cristina Hurtado està gaudint de més protagonisme amb la selecció nacional.
 
El combinat dirigit per Ana Junyer disputava aquests dies el preeuropeu 3x3 a França, concretament a la localitat de Poitiers. L’aler pivot del Femení Sant Adrià ha estat acompanyada per Aitana Cuevas i Paula Palomares, de l’Alcobendas, i Irene San Román, de l’Estudiantes. 
 
En aquesta competició, la selecció espanyola assolia el bitllet per la Copa d’Europa de la FIBA, una de les grans cites de la temporada i que començarà el pròxim 7 de juliol a Amsterdam.
 
Hurtado i les seves companyes haurien de patir per superar la fase de grups del preeuropeu, però finalment podrien accedir als quarts de final. Allà hi esperava França (21-14), rival que forçaria Espanya a treballar de valent per vèncer i assolir la classificació per la Copa d’Europa.
 
Un cop fets els deures, la selecció nacional femenina deixaria anar la pressió i això l’ajudaria a exhibir millors sensacions en les semifinals disputades contra la República Txeca (21-12). En només dos minuts, Espanya ja dominava per un contundent 10 a 1, inici que li valdria l’accés a la final del preeuropeu.
 
El matx definitiu del torneig enfrontaria Cris Hurtado i les seves companyes a la poderosa Rússia, un bloc físicament superior. Malgrat patir per igualar els centímetres del rival, Espanya seria capaç d’arribar als últims tres minuts amb plenes opcions (13-13), tot i que finalment el triomf seria per les russes (15-18). El Femení Sant Adrià seguirà pendent de Cris Hurtado, ara ja centrada en el seu pròxim repte: Amtserdam. 

Afegeix el teu comentari