Registrat al Diari de Badalona

Contratemps inesperat (30-27)

Bernat López
Mals minuts finals dels liles I Foto: OAR Gràcia.
Derrota del Sant Martí Adrianenc a la pista del Palautordera en el primer partit de lliga.

26/09/2016 – Derrota del Sant Martí Adrianenc a la pista del Palautordera en el primer partit de lliga.
 
La temporada 2016-2017 a la Primera Estatal no ha començat com s’esperava. El Sant Martí Adrianenc, un dels grans favorits a lluitar per tot, es deixaria sorprendre en el debut contra el CH Palautordera.
 
El bloc de Pedro Pérez mantindria la iniciativa en el marcador durant molts minuts, però en l’últim tram del partit els liles patirien una apagada generalitzada.
 
Al llarg del primer temps, el Sant Martí arribaria a gaudir d’una màxima renda de quatre dianes (12-16), després d’una anotació convertida per Antonio López. El Palautordera s’agafaria al partit amb un parcial de 3 a 0 aconseguit just abans del descans (15-16), tot i que no capgiraria el resultat fins a la represa (26-25).
 
Xavi Sala donaria el primer avantatge als verds amb dos gols seguits, aparició que animaria els vallesans a treballar el màxim en defensa. A l’hora de la veritat, el Sant Martí Adrianenc no tindria resposta, ja que només podria anotar un gol en els últims cinc minuts (30-27).
 
Els de Pedro Pérez, malgrat el bon paper de Víctor Torres (5), cometrien un excés d’imprecisions i necessiten millorar per poder vèncer dissabte vinent (19h) el BM La Roca. 

Afegeix el teu comentari