Registrat al Diari de Badalona

Classes suspeses i el Marina-Besòs tancat pel temporal Gloria

Ángela Vázquez - 20/01/2020
Contenidor tombat al carrer del Dr.Ignasi Barraquer. Imatge de José Luís Martínez.

 
 
Gloria es va començar a deixar sentir a la ciutat de Sant Adrià diumenge per la nit, ocasionant les primeres destrosses: palmeres caigudes a la zona de la platja, contenidors desplaçats a causa del fort vent que obstaculitzaven la vorera i arbres caiguts en alguns dels parcs infantils de la ciutat, com el situat al Passeig de la Rambleta. Avui, dilluns, un dels incidents que més s’ha fet notar ha estat la caiguda de la tanca que envolta el MhiC, així com la caiguda de diverses senyals de trànsit.
 
Els bombers han rebut en tot el dia d’avui 4 avisos que, afortunadament, no han estat per cap incident molt greu.
 
Tot i això, l’Ajuntament de Sant Adrià ha anunciat el tancament del Poliesportiu Marina-Besòs i del camp de futbol José Luis Ruiz Casado per precaució i Joan Callau ha comunicat el tancament, també, dels centres per demà, dimarts 21 de gener “com a mesura de seguretat pel fort temporal i de les previsions metereològiques tan desfavorables”.
 
El Servei Meteorològic de Catalunya adverteix que el temporal Gloria encara es quedarà uns dies més al litoral català, provocant fortes ventades i precipitacions.
 

Afegeix el teu comentari