Registrat al Diari de Badalona

Arriba la tercera (28-26)

Bernat López
Tercer triomf del curs pel Sant Martí I Foto: OAR.
El Sant Martí Adrianenc supera el CH Sant Esteve Palautordera gestionant l’avantatge aconseguit a mitjans de la segona meitat.

18/10/2016 – El Sant Martí Adrianenc supera el CH Sant Esteve Palautordera gestionant l’avantatge aconseguit a mitjans de la segona meitat.
 
El tercer triomf en cinc jornades es convertiria en realitat pel Sant Martí Adrianenc en la visita del CH Sant Esteve Palautordera a la Verneda. Els liles dominarien l’encontre des de l’inici, arribant al descans amb una renda de sis gols que acabaria sent la màxima del matx (14-8).
 
Malgrat els intents visitants, el bloc de Pedro Pérez es mantindria estable després del descans (17-11) i no afluixaria el ritme fins a deu minuts per la conclusió. Seria aleshores quan el rival es creixeria, encadenant un parcial de 0 a 4 que forçaria el temps mort local (25-22).
 
A vuit minuts per la conclusió, el conjunt adrianenc s’hauria d’activar de nou. Gràcies als gols finals de Pol Rodríguez i Miquel Torres, el Palautordera es quedaria sense marge per remuntar (28-26). Coba (6) i Víctor Torres (4), però, serien els màxims anotadors liles.
 
Aquest resultat deixa el Sant Martí setè (6 punts) i l’omple de confiança per intentar assaltar diumenge (12:30h) la pista d’un dels líders de la Primera Estatal: el KH-7 Granollers ‘B’. 

Afegeix el teu comentari