Registrat al Diari de Badalona

Aquest any sí!

Foto: Manel Expósito
La tarda és de les que no s’oblidaran en molt de temps: amb un pavelló ple com mai i un ambient que va donar ales a les liles.
L'equip va reaccionar al descans i es van créixer als minuts finals per sumar una victòria que les classifica per a la fase d’ascens a la LF a falta de dues jornades.

5/4/2016.- El Femení Sant Adrià jugarà la fase d’ascens a la Lliga Femenina gràcies a la victòria contra el Plenilunio en un pavelló Ricart espectacular.
 
La tarda és de les que no s’oblidaran en molt de temps. En un pavelló ple com mai i amb un ambient que va donar ales a les liles, l’Snatt’s Femení Sant Adrià va sumar la victòria que li faltava per classificar-se.
 
El partit va començar amb un 3/3 en triples d’Itziar Llobet, que van començar a marcar el camí. Les visitants, però, van mantenir la igualtat en aquest primer període.
 
De fet, el segon quart va ser del Plenilunio amb les adrianenques desconnectades en atac, encadenant errors, i només van anotar 5 punts en aquest parcial. El desavantatge al descans era de 10 punts.
 
El Femení Sant Adrià va recuperar el to a la represa i empanyades pel públic i liderades per Ainhoa López va reduir el desavantatge a 2 punts.
 
La igualtat es va mantenir als primers minuts del parcial definitiu, fins que un triple de Mireia Vila i un parcial de 5-0 van esperonar l’equip. Un parell de bones defenses i l’encert des dels tirs lliures van acabar de rematar una victòria històrica.
 
La classificació matemática per a la fase d’ascens arriba a dues jornades per acabar la fase regular. El proper dissabte l’equip viatge a Leganés amb la tranquil.litat d’haver aconseguit l’objectiu.

Afegeix el teu comentari