Registrat al Diari de Badalona

Aprovades les bases dels Premis Ciutat de Sant Adrià 2021

Redacció - 11/01/2021

La Junta de Govern municipal va aprovar el passat mes de desembre les bases dels Premis Ciutat de Sant Adrià de 2021.
 
Aquests premis es convoquen biennalment com a reconeixement a la trajectòria exemplar o a les iniciatives i les aportacions més significatives de persones físiques o organitzacions que hagin destacat per haver contribuït a fomentar valors socials o per haver contribuït al seu progrés.
 
La voluntat que impregna el sentit d’aquests premis es fa evident aquest any 2020 on la conjuntura imposada per la contenció de la Covid-19 han intensificat múltiples iniciatives socials altruistes per part de la xarxa d’entitats i de particulars amb el propòsit d’atenuar els efectes provocats per la pandèmia sobre la població del municipi.
 
Tres categories diferents
 
Enguany l’Ajuntament vol atorgar tres distincions a tres categories diferents: Premi de l’Alcalde, de les Associacions i dels Ciutadans.
 
Els premis poden ser lliurats indistintament a persones físiques i jurídiques i a les iniciatives, projectes o treballs que aquestes hagin promogut i que hagin contribuït solidàriament a l’atenuació dels efectes socials provocats per la Pandèmia de la Covid-19 a la població de Sant Adrià de Besòs. La intenció és també promoure la sensibilitat, incentivar l’acció social i donar visibilitat a les iniciatives presentades.
 
Un altre aspecte significatiu d’aquesta edició serà el seu procés electrònic en la seva totalitat.  
 
Les bases es poden consultar en aquest enllaç i fins el dia 20 de gener es poden fer suggeriments o al·legacions.

Afegeix el teu comentari