Registrat al Diari de Badalona

Antonio Montes, subcampió d’Espanya de billar a tres bandes

Bernat López
Montes ha estat la revelació I Foto: BSAB.
El billarista del Club Billar Sant Adrià frega la glòria després d’eliminar el vigent campió mundial en semifinals.

23/01/2017 – El billarista del Club Billar Sant Adrià frega la glòria després d’eliminar el vigent campió mundial en semifinals.
 
L’actuació d’Antonio Montes al Gran Premi I Ciudad de Astorga s’acostaria a la matrícula d’honor. El billarista adrianenc es convertia en la revelació d'aquest Open d’Espanya de tres bandes, avançant rondes fins a plantar-se en la partida definitiva pel títol.
 
Després de guanyar els quatre primers duels, Montes es veia obligat a mesurar les seves forces amb el vigent campió mundial: el colomenc Dani Sánchez. Sánchez, número tres del rànquing de la UMB, partia com a favorit, però acabaria sent sorprès pel jugador del Sant Adrià.
 
Els 18 títols nacionals del millor billarista espanyol de les dues últimes dècades  no van impressionar Montes, el qual s’enduria el triomf per un marcador de 37 a 40.
 
Només el valencià Javi Palazón s’interposava ja en el camí de l’Antonio. En la final, però, Palazón no donaria cap opció al billarista adrianenc, imposant-se per 14 a 40 (mitjanes de 0.933 i 2.667). Amb aquest subcampionat, Montes es posa onzè dins del rànquing nacional a tres bandes. 

Afegeix el teu comentari