Registrat al Diari de Badalona

Amb confiança

Sònia Ribo
Foto: Manel Expósito
Al parcial definitiu, l’Ubsa va apretar l’accelerador per arribar a una diferència de 20 punts, que seria ja incontestable.
Amb només un partit perdut, es col.loca segon a la classificació per darrera del líder, el Sant Josep.

2/11/2015.- L’Ubsa va aprofitar el segon partit consecutiu a casa per seguir sumant i es col.loca segon a la classificació, perseguint el líder invicte, el Sant Josep.
 
El primer quart va ser molt ofensiu i l’Ubsa va poder obrir una escletxa de 6 punts, però la diferència es va esvair de seguid a l’inici del segon parcial. De fet, els de Sant Adrià van estar 6 minuts sense anotar.

A partir d’aquest moment l’equip es va conjurar i va aconseguir un parcial de 13-0 per marxar al descans amb 12 punts de diferència.
 
A la represa, el Bisbal va pressionar més en defensa i va poder reduir la diferència per arribar al final del tercer quart amb empat al marcador.
 
Però al parcial definitiu, l’Ubsa va apretar l’accelerador per arribar a una diferència de 20 punts, que seria ja incontestable.
 
Segio Herrería va ser un dels millors del partit, amb 10 punts anotats i una actuació que serveix per passar pàgina de la lesió.
 
L’equip es segon a la classificació amb només un partit perdut i només per darrera del Sant Josep, líder invicte del grup.
 
El proper dissabte buscarà una nova victòria en la visita a Casagemes per enfrontar-se a la Minguella, que ve de perdre a Alpicat.

Afegeix el teu comentari