Registrat al Diari de Badalona

Urbanisme

Els carrers i els barris de Sant Adrià encenen el seu esperit nadalenc

Des de dimecres 5 de desembre, els carrers i els barris de Sant Adrià han ences el seu esperit nadalenc i així ho faran fins diumenge 6 de gener, dia de Reis. 

Comentaris: 0

Ferma aposta de Sant Adrià per la bicicleta

Fomentar la utilització de la bicicleta no és una idea recent per part de l’Ajuntament de Sant Adrià i així ho argumenta la regidora de Territori Ruth Soto: “fa molt de temps que treballem en aques

Comentaris: 0

NEINOR es compromet amb l’Ajuntament de Sant Adrià a limitar els pisos turístics

El conseller delegat de NEINOR HOMES S.A., Juan Velayos, s’ha compromès en una reunió amb l’alcalde Joan Callau a incloure en els Estatuts de les Comunitats de propietaris de les futures promocions

Comentaris: 0

Arrenca el procés de participació ciutadana sobre el futur de la Tres Xemeneies

Tret de sortida al procés de participació ciutadana sobre el Pla director urbanístic (PDU) de les Tres Xemeneies, organitzat pel Consorci del Besòs, el Departament de Territori i Sostenibilitat i e

Comentaris: 0

Avança la construcció de nous habitatges per tancar la reforma de La Catalana

Immers des de 2005 en una remodelació esbossada després de la tràgica riuada de 1962, les obres per edificar encara més habitatges al barri de La Catalana ja s’han iniciat.

Comentaris: 0

El juez deniega la cautelar y el tanatorio estará listo en verano

Las patas de la edificación del tanatorio con horno crematorio y la carcasa del futuro esqueleto ya son visibles desde la Ronda Litoral y el Parc Fluvial del Besòs.

Comentaris: 0

El Ple aprova que Joan Llandrich doni nom al renovat Passeig de la Rambleta

L’alcalde de Sant Adrià de Besòs, Joan Callau, ja va avançar al Diari de Sant Adrià la proposta -traslladada per part del Sant Gabriel al Consistori - d’homenatjar la memòria de Joan Llandrich amb

Comentaris: 0

Roger Hoyos: “L’entorn de les Tres Xemeneies ha de tenir un punt de vista metropolità i no local”

El Procés de Participació Ciutadana del futur les Tres Xemeneies ha tancat el seu primer mes de seminaris i ha arribat l’hora de fer balanç amb Roger Hoyos, president de la Plataforma.

Comentaris: 0

El deterioro y la oxidación del puente de La Catalana se solucionará en un mes de plazo

La Asociación de Vecinos de La Catalana ha mostrado su malestar con el pésimo estado que se encuentra el puente que une su barrio con Sant Joan Baptista.

Comentaris: 0

La demanda de la descontaminació del litoral, encara sense resposta per part del Govern

Joan Callau i l’exalcaldessa Dolors Sabater es van reunir fa un mes a Madrid amb el subdirector general per a la Protecció de la Costa.

Comentaris: 0

Pàgines