Registrat al Diari de Badalona

Última jornada amb opcions intactes de classificació

Bernat López
Els equips del Sant Gabriel estan fent un bon paper I Foto: José Carrera.
Els quatre equips del Sant Gabriel que disputen la Sant Gabriel Cup 2014 afronten el darrer dia de la fase de grups mantenint un alt percentatge d’oportunitats de ser a les semifinals.
Només l'Infantil B del Santgra va jugar a la regona jornada de competició. Va empatar contra l'Añorga (3-3).

03/07/2014 – Els quatre equips del Sant Gabriel que disputen la Sant Gabriel Cup 2014 afronten el darrer dia de la fase de grups mantenint un alt percentatge d’oportunitats de ser a les semifinals.
 
Ahir es va disputar al Ruiz Casado la segona jornada de competició de la Sant Gabriel Cup i només un equip de l’entitat va jugar: l’Infantil B. Les blaves van empatar contra l’Añorga (3-3), i sumen només un punt en els dos partits que han disputat.
 
Les opcions de classificació de l’Infantil B passen per una derrota de l’Añorga contra l’Espanyol (19h) per tres o més gols de diferència. En aquest cas, el conjunt blanc-i-blau passaria com a líder de grup, i el Santgra com a segon.
 
Pel que fa a l’Infantil A, ahir va descansar presenciant l’empat entre l’Añorga B i el Molins de Rei (1-1). Avui, el Sant Gabriel juga contra el Molins a partir de les 18h. Amb un empat, les blaves ja passarien a semifinals com a primeres de grup, després de superar a l’Añorga en el primer duel del torneig (5-0).
 
La competició Aleví també va viure ahir la seva segona jornada de partits. El Bonaire i el Centelles van protagonitzar un duel vistós, en el qual es van marcar fins a vuit gols (3-5). El conjunt osonenc va ser qui es va endur el triomf, fet que dibuixa un empat a tres punts amb el Sant Gabriel al capdavant del grup.
 
Les locals gaudeixen d’una diferència de gols (+3) millor que el Centelles (+2). A les 17h tots dos equips es veuran les cares, i el Santgra li pot valdre l’empat per passar a semifinals com a primer de grup.
 
Per últim, les noies de l’Aleví B tampoc van jugar durant la jornada celebrada ahir al Ruiz Casado. L’Espanyol va golejar a l’Añorga (0-7), fet que dóna avantatge al Sant Gabriel de cara a classificar-seper les semifinals. Les adrianenques sumen ara un punt, pels tres del conjunt blanc-i-blau.
 
Si avui l’Aleví B derrota a l’Espanyol (17h), les blaves passaran com a primeres de grup. Si empaten, l’Espanyol serà primer i el Santgra segon. Si les locals perden per menys de set gols de diferència, la classificació també somriurà a les adrianenques, ja que l’Añorga quedarà eliminat. 

Afegeix el teu comentari